3D-grafiker

Till vårt kontor i Skellefteå söker vi en

3D-grafiker

för omgående anställning

Arbetsuppgifter

Du ska, självständigt eller i en mindre projektgrupp, arbeta med visualiseringsuppdrag.  

Jobbet är omväxlande och består av att skapa 3D-animationer, visualiseringar för tryck och skärm, efterbearbetning film/animation samt jobba med interaktiv 3D (VR, AR och MR).

En viktig del i arbetet är att sätta sig in i olika produkters funktion, för att sen importera en CAD-modell och skapa en animering, en visualisering eller kanske en AR- eller VR-applikation.

I arbetet ingår resor till kunder över hela landet.

Vem är du?

Du ska ha ett gediget intresse för ny teknik och bör ha en bra känsla för färg och form

Vi söker dig som har erfarenhet av 3D-grafik i olika former. Du har erfarenhet av programvaror som t.ex. Autodesk 3ds Max eller Autodesk Maya, Unity, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator och Adobe AfterEffects. Vi ser gärna att du har någon typ av grafiskt utbildning, gärna inom 3D/realtids 3D. Du är nyutbildad eller med några års erfarenhet av 3D-grafik. Erfarenhet av manusskrivning och/eller projektledning är ett plus men inte ett krav.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vill du känna att det är meningsfullt och kul på jobbet har du hittat rätt! Vi är ett gäng engagerade och nyfikna medarbetare som ständigt lär av varandra. Kvalitet är ett honnörsord för våra leveranser och vi försöker alltid tänka nytt för kundens bästa. Vi är affärsmässiga och bygger förtroendefulla och långa relationer med både kunder och leverantörer. Sist men inte minst har vi roligt på jobbet – och ofta även tillsammans utanför jobbet. Senast försökte ett gäng Autotech:are lära sig curling. Givetvis avslutade vi med en match, där vinnarmentaliteten gjorde att vissa åkte hem extra glada, andra med revanschlusta till nästa evenemang!

Vi finns i trevliga lokaler på området Solbacken i Skellefteå, med tillgång till gym, festlokal och bastu en trappa upp. Du har möjlighet att arbeta koncentrerat på ditt kontor eller tillsammans med kollegor i öppna utrymmen. Varje förmiddag tar vi en macka tillsammans och snackar om livet utanför jobbet.

Frågor runt tjänsten

Frågor runt tjänsten besvaras av vår teamledare Grafiker Rickard Karlsson eller vår VD Tommy Lundström. Rickard når du på telefon 010-49 24 309, Tommy på telefon 010-49 24 317.

Ansökan

Sänd din ansökan med personligt brev och meritförteckning till:
jobb@autotech.se. Vi vill ha din ansökan senast 2019-01-13.
I rubrikfältet skriver du ”Ansökan 3D-grafiker”