Projektledare

för omgående anställning

Arbetsuppgifter

I rollen som projektledare ansvarar du för att driva projekt från start till mål inom våra tre tjänsteområden; produktinformation, visualisering och lärande. Du har det övergripande ansvaret att skapa tids- och aktivitetsplaner samt att planera och leda projekteten. Du har ett löpande ansvar för kvaliteten samt att kravspecifikation och budget följs. Vidare genomför du kontinuerlig uppföljning av projektets progress och eventuella avvikelser. Du sköter den huvudsakliga kontakten med vår kund. De projekt du leder har vanligtvis en omfattning på 100-500 konsulttimmar och för det mesta driver du 5-10 projekt parallellt.

Vem är du?

Vi lägger stor vikt vid att du har ett strukturerat arbetssätt, är driven och tar initiativ och ansvar. Du har en relevant utbildning inom projektledning. Eftersom många av våra kunder finns inom teknik sektorn – t.ex. fordon, maskiner, medicinteknik, elektronik eller processindustri – måste du ha god teknikförståelse. Vi har även projekt i den offentliga sektorn, med ämnen som t.ex. arbetssätt, beteendeförändringar och kvalitetssystem. Du har god samarbetsförmåga, arbetar effektivt och gillar att hålla koll på tider och ekonomi. Att arbeta aktivt med merförsäljning ser du som ett självklart och inspirerande tillägg i din roll.

Vi ser gärna att du har 1-3 års erfarenhet av praktisk projektledning inom tjänsteproduktion. Vi kräver inte erfarenhet inom våra specifika tjänsteområden men du ska vara nyfiken och intresserad av att översiktligt lära dig hur vi arbetar i våra olika typer av projekt.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vill du känna att det är meningsfullt och kul på jobbet har du hittat rätt! Vi är ett gäng engagerade och nyfikna medarbetare som ständigt lär av varandra. Kvalitet är ett honnörsord för våra leveranser och vi försöker alltid tänka nytt för kundens bästa. Vi är affärsmässiga och bygger förtroendefulla och långa relationer med både kunder och leverantörer. Sist men inte minst har vi roligt på jobbet – och ofta även tillsammans utanför jobbet. Senast försökte ett gäng Autotech:are lära sig curling. Givetvis avslutade vi med en match, där vinnarmentaliteten gjorde att vissa åkte hem extra glada, andra med revanschlusta till nästa evenemang!

Vi finns i trevliga lokaler på området Solbacken i Skellefteå, med tillgång till gym, festlokal och bastu en trappa upp. Du har möjlighet att arbeta koncentrerat på ditt kontor eller tillsammans med kollegor i öppna utrymmen. Varje förmiddag tar vi en macka tillsammans och snackar om livet utanför jobbet.

Frågor runt tjänsten

Frågor runt tjänsten besvaras av vår VD Tommy Lundström. Tommy nås på telefon 010-49 24 317.

Ansökan

Sänd din ansökan med personligt brev och CV till:

jobb@autotech.se. Vi vill ha din ansökan senast 2019-01-13. I rubrikfältet skriver du ”Ansökan Projektledare”