Utbildningsproducent

Till vårt kontor i Skellefteå söker vi en

Utbildningsproducent

för omgående anställning

Arbetsuppgifter

På vår avdelning Lärande arbetar vi med framtagning av olika lösningar för utbildning, allt från pedagogiska upplägg för instruktörsledda kurser till e-learning.

Som utbildningsproducent kommer du att skriva manus och producera textinnehållet (på svenska och engelska) till webbaserade utbildningar. Andra arbetsuppgifter kan vara att tillföra engagerande moment/gamification och bygga interaktivitet till utbildningar. Arbetet är mycket omväxlande med såväl utbildningar om värdegrunder, beteenden och teknik.

Arbetsresor inom Sverige förekommer i större eller mindre omfattning.

Vem är du?

Vi söker en kreativ och pedagogisk person som har lätt för att uttrycka sig i text och bild med hög språklig kompetens samt förmedla ett lärande innehåll. Du har troligtvis en högskoleutbildning i ett relevant ämne, exempelvis teknik eller pedagogik. Kanske är du utbildad lärare som mer brinner för att skapa pedagogiskt material än att undervisa. Du är van att arbeta i projektform med flera parallellt pågående projekt.

Eftersom många av våra kunder inom tjänsteområdet arbetar med tekniska produkter, är god teknikförståelse en fördel. Utbildning eller erfarenhet av teknik (mekanik, hydraulik, etc.) eller webbteknik (html, css, php) är en merit men inte ett krav.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete i ett konsultföretag med 50-talet anställda med trivsam miljö och korta beslutsvägar. Vi har det lilla företagets fördelar med snabba beslut samtidigt som vi har resurser och ambitioner att växa med våra anställda.

Du får arbeta i en utvecklande miljö med erfarna och professionella arbetskamrater som gärna hjälper dig att växa i din yrkesroll. Vi arbetar prestigelöst där de bästa idéerna får genomslag – även om de kommer från dig som blivande nyanställd. Du får arbeta i spännande projekt med både nya och beprövade utbildningsmetoder gentemot multinationella företag och statliga myndigheter.

Hos oss får du stora möjligheter att påverka din personligautveckling genom eget engagemang och drivkraft. Tillsammans genomför vi kompetensutveckling och sociala aktiviteter både på hemmaplan och runt om i Europa.

Frågor runt tjänsten

Frågor runt tjänsten besvaras av vår teamledare Lärande Anders Stenmark eller vår VD Tommy Lundström. Anders når du på telefon 010-492 43 25, Tommy på telefon 010-49 24 317.

Ansökan

Sänd din ansökan med personligt brev och meritförteckning till:

jobb@autotech.se.Vi vill ha din ansökan senast 2019-01-13. I rubrikfältet skriver du ”Ansökan utbildningsproducent”