Webbutvecklare

Till vårt kontor i Skellefteå söker vi en

Webbutvecklare

för omgående anställning

Arbetsuppgifter

Autotech befinner sig i en spännande fas där vi växer med ett flertal nya kunder. Som webbutvecklare kommer du främst att utveckla lösningar för vårt dokumentationssystem, vår lärplattform samt tillföra interaktiva inslag i våra e-learningproduktioner. Jobbet är omväxlande och består av såväl korta som långsiktiga, strategiska projekt.

Vem är du?

Vi söker dig som har kunskap inom PHP, CSS, JavaScript och HTML samt gärna erfarenhet av REST, JSON och Ajax. Det är en fördel men inget krav om du är van att arbeta med GIT och Docker. Du ska vara strukturerad, självständig och kreativ. Du kan vara nyutexaminerad eller ha några års arbetslivserfarenhet inom området.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete i ett konsultföretag med 50-talet anställda i trivsam miljö med korta beslutsvägar. Vi har det lilla företagets fördelar med snabba beslut samtidigt som vi har resurser och ambitioner att växa med våra anställda.

Du får arbeta i en utvecklande miljö med erfarna och professionella arbetskamrater som gärna hjälper dig att växa i din yrkesroll. Vi arbetar prestigelöst och ger de bästa idéerna genomslag – även om de kommer från dig som nyanställd. Du får arbeta i spännande projekt med både nya och beprövade utbildningsmetoder gentemot multinationella företag och statliga myndigheter.

Hos oss får du stora möjligheter att påverka din personliga utveckling genom eget engagemang och egen drivkraft. Tillsammans genomför vi kompetensutveckling och sociala aktiviteter både på hemmaplan och runt om i Europa.

Frågor runt tjänsten

Frågor runt tjänsten besvaras av vår teamledare Lärande Anders Stenmark eller vår VD Tommy Lundström. Anders når du på telefon 010-492 43 25, Tommy på telefon 010-49 24 317.

Ansökan

Sänd din ansökan med personligt brev och meritförteckning till:

jobb@autotech.se.Vi vill ha din ansökan senast 2019-01-13.

I rubrikfältet skriver du ”Ansökan webbutvecklare”