Videoproduktion

Kontakta oss!

Vad Autotech erbjuder

Rörlig bild har idag blivit en självklarhet för att uppmärksamma och förstärka information. Med dagens informationsflöde gäller det även att ert videomaterial håller en hög kvalité både på teknik och innehåll.

Vårt team med videoproducenter har en bred erfarenhet av att jobba med allt från industrikunder till offentlig sektor för att visualisera deras informations behov. Vi skapar instruktionsfilmer för era produkter, ser till att era utbildningssatsningar berikas och hjälper er att skapa innehåll till era sociala medier.

Kort och gott, vi täcker alla era filmbehov.

Utbildningsfilm

Genom att berika era utbildningar med video kan ni skapa personliga lärandeupplevelser, demonstrera komplexa koncept och processer på ett enkelt och tydligt sätt.

Oavsett om det handlar om video som komplement till annat utbildningsmaterial eller en hel föreläsningskurs så vi hjälper vi er att förmedla det ni vill på ett snyggt och pedagogiskt sätt.

Instruktionsfilm

Idag är ett av dom vanligaste sätten att lära sig hur man gör något att söka online. Oftast landar man i en video filmad av någon entusiast i ämnet, men kanske inte nödvändigtvis så kunnig i filminspelning eller ännu viktigare rätt process för er produkt.

Vi hjälper er att visa hur era kunder ska använda produkten och hur dom undviker onödiga misstag. En lyckad instruktionsfilm kan leda till både nöjdare kunder och ökad uppmärksamhet för ert varumärke.

Marknadsföringsmaterial

Sociala medier är inte bara en bra plats att nå ut till era befintliga kunder utan även ett bra ställe att hitta nya. För er som försöker skära igenom bruset på sociala medier och ta plats i rampljuset är ett aktivt flöde med mycket rörligt material näst intill ett krav. Vi hjälper er att skapa innehåll som är intresseväckande för såväl gamla som nya kunder.

Employer branding

Att hitta rätt personal är oftast nyckeln till en lyckad verksamhet, men de mest eftertraktade kandidaterna har oftast mer än ett val av arbetsgivare. För att ni ska kunna förmedla rätt känsla för er arbetsplats och lyfta fram era bästa sidor så är film ett väldigt bra medium.

Kanske är det röster och historier från andra anställda eller att ni visar upp era förmånliga villkor och lokaler som gör att ni får både mängd och kvalité till era rekryteringar. Oavsett så ser vi till att göra det tydligt att ert företag är det självklara valet.

Några av våra kunder

Kundcase

Vill du veta mer? Fråga Stefan!

Stefan Ferm

Team Lead – Instructional Design
+46 (0)10 – 492 43 30
[email protected]