Lärande

Kunskap är färskvara, den behöver hela tiden hållas vid liv och uppdateras.
För att stärka din konkurrenskraft krävs ständig utveckling. Med flera års erfarenhet av arbete med utbildningslösningar och e-learningproduktion hjälper vi dig att ta fram skräddarsydda lösningar anpassade till din målgrupp.

Vi är din strategiska partner för det digitala lärandet.

Kontakta oss!

E-Learning

Delad kunskap är dubbel kunskap – se till att sprida den vidare!

En e-learning är informativ, enkel och flexibel. Den ger dig dessutom möjligheten att genom interaktiva övningar hjälpa dina medarbetare att omsätta nyvunnen kunskap till praktisk kompetens.

Vi hjälper dig från start till mål med allt från behovsanalys och pedagogiskt upplägg till kursproduktion, inklusive produktion av text, bild och media. Med hjälp olika sorters produktionsverktyg skapar vi anpassningsbara och responsiva lösningar som matchar ditt syfte och behov.

Läs mer om e-learning

Strategi

Hur ser lärandekulturen ut i din organisation? 

Oavsett om du vill förnya befintliga utbildningar, kompetensutveckla eller implementera förändring så finns vi här för dig. Genom digitala lösningar hjälper vi dig att gå från idé till färdig produkt. Bland oss finns pedagoger, språkvetare och kommunikatörer redo för att utforma en användarvänlig och pedagogisk lärandestrategi, skräddarsydd efter ditt behov. 

Vi ger dig verktygen för att skapa en utvecklande företagskultur,
med digitalt lärande som ledord.

Learning Management System

För att jobba med lärande på arbetsplatser på ett modernt och proaktivt sätt, behöver strategi och teknik verka tillsammans i ett ekosystem. Därför erbjuder vi vår lärplattform, LMS, Sparkfore, som syftar till att förenkla det digitala lärandet i din organisation.

Sparkfore är enkelt att använda, effektivt tack vare automatiska funktioner, och säkert genom kryptering samt att datan aldrig delas med tredje part. När du köper Sparkfore får du vägledning vid uppstart, lansering och förädling av din lärsatsning.

Läs mer om Sparkfore

Videoproduktion

När man talar om utbildning är det för många en självklarhet att inkludera olika typer av videomaterial. Vi förstår varför. Genom videoproduktion kan du skapa personliga lärandeupplevelser och demonstrera komplexa koncept och processer på ett enkelt och sanningsenligt sätt 

Vårt proffsiga filmteam hjälper dig att gå från idé till färdig produkt. Oavsett om det handlar om video som komplement till annat utbildningsmaterial eller en hel föreläsningskurs så vi hjälper vi dig att förmedla det du vill på ett snyggt och pedagogiskt sätt. 

Läs mer om videoproduktion

Några av våra kunder

Kundcase

Vill du veta mer? Fråga Stefan eller Frida!

Stefan Ferm

Team Lead – Instructional Design
+46 (0)10 – 492 43 30
[email protected]

Frida Marklund

Team Lead – Instructional Design
+46 (0)10 – 492 43 38
[email protected]